Now! wil een matrix-stichting zijn, puttende uit de onderwerpen die vanuit de 4 P’s worden aangereikt. Respect voor People, Planet, Profit en Pneuma.

Dat doen we online met een website, sociale media, internet-nieuwsbrieven én vraagstellingen. Dat doen we offline met de organisatie van lezingen, Symposia en besprekingen. En met de uitvoering van projecten, die hiervoor nodig zijn. Uitgangspunten daarbij zijn 4 vaste pijlers: People, Planet, Profit en Pneuma.

Vanuit de actualiteit zullen ook nieuwe thema’s gaan volgen. Die door vooraanstaande deskundigen van commentaar worden voorzien. En vervolgens in een open dialoog worden uitgedragen, uitgebreid en uitgediept. Onder leiding van ter zake kundige moderators.

Onbevooroordeeld, ongekleurd, onbevangen. Zo dragen we de voors en tegens aan. Zodat u zelf een afweging kunt maken. En samen met anderen een gefundeerde mening en een afgewogen visie kunt ontwikkelen. Standpunten, waarmee samen met anderen veranderingen in gang worden gezet. Zoals nu al met onze 3 projecten.